Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Международен спортен езиков лагер: 10-16.06.2024г. випуск 5 и 6 клас

10 юни - 16 юни

Накратко за някои от причините, поради които се спряхме на това предложение за езиков лагер:
1. Безопасност. Всички разбираме огромната отговорност на пътуването с деца и престоят им далеч от дома. В Скурас камп трите нива тийм лидери са огромна подкрепа на учителския състав и осигуряват постоянна анимания за децата, като не ги оставят без надзор в нито един момент.
2. Обучение. Учениците ще имат възможност целодневно да общуват със своите тийм лидери на английски език, както и с деца от други националности на територията на лагера. Ситуациите, в които общуването ще се осъществява, са както битови, така и спортни, творчески, забавни, което ще спомогне за живото ползване на английски език. То ще бъде съчетано с един астрономически час целенасочено учене на езика на ден.
3. Разнообразие от преживявания. Освен 30-те различни вида водни и наземни спортни активности, в лагера има и занимания за учениците, за които спортът не е силната страна. Добрата организация на лагера и предложенията за постоянна ангажираност, както и доброто съчетание на спокойствие, забавления и дисциплина, са ни препоръчани от семейства, чиито деца са посещавали мястото години наред. Също така, летният лагер е гаранция за създаването на нови приятелства, повишаване на самостоятелността и отговорността и добиването на ценен учебен и житейски опит.

Details

Start:
10 юни
End:
16 юни
Event Category:

Organizer

Българско Школо
Phone
+ 359 884 256 736

Venue

Учебен комплекс „Българско Школо“
София, ж.к. Младост 2 ул. „Генерал-Майор Васил Делов“ 10
София,
+ Google Map
Phone
+ 359 884 256 736