ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

ХРАНЕНЕ

Учебният комплекс разполага с просторна столова и локална кухня, която ежедневно осигурява топла и качествена храна на учениците. В дневния режим е предвидено време за закуска, обяд и следобедна закуска. Предлаганото меню е здравословно и съобразено с възрастовите потребности на децата.

Всяко семейство има възможност за гъвкав избор и поръчка на седмична база през онлайн платформата https://smartercard.bg/

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ТРАНСПОРТ

Училището не разполага със собствен транспорт. Учебният комплекс има сключен договор с партньорска фирма, която е лицензиран превозвач. Училищният транспорт се осигурява в рамките на територията на гр. София от домовете на децата до сградата на учебния комплекс.

Маршрутът и часовият график се уточняват в началото на месец септември, когато са събрани всички заявки от страна на семействата.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ

На територията на училището и спортния комплекс „Овергаз Арена“ между 17:00 и 18:00 ч. предлагаме разнообразни възможности. Всяко дете може да открие най-подходящото занимание за себе си, независимо дали става дума за спорт, изкуство, практически занимания или точни науки.

Тези дейности се провеждат по предварителен график след края на учебния ден и при желание за участие се заплащат допълнително.

Актуален каталог за избор на допълнителни дейности изпращаме в началото на всяка учебна година.

УНИФОРМИ

Учениците в ЧСУ „Българско школо“ посещават учебния комплекс с униформа, състояща се от: блуза с къс ръкав, блуза с дълъг ръкав, панталон за момчета или сукман за момичета.

Семействата закупуват униформата пряко от доставчика, с когото работи училището.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

С внимание ще отговорим на изпратените въпроси.

РАЗБЕРЕТЕ ОЩЕ ЗА:

МОНТЕСОРИ ГРУПИ
ПРЕДУЧИЛИЩЕН КЛАС
УЧИЛИЩЕ