Отборът по баскетбол на ЧСУ „Българско школо“ с трето място в турнира за „Купата на кмета на район „Младост“

Въвлечени във вълнуващо състезание, ученици от ЧСУ „Българско школо“ се отличиха с високи постижения в турнира по баскетбол – „Купата на кмета на район „Младост“. След поредица от интензивни тренировки те демонстрираха впечатляваща екипна работа. Отборът на училището спечели трето място в съревнованието.

В духа на философията на IB и като част от международната общност на IB училищата ЧСУ „Българско школо“ отделя специално внимание на физическото и здравното образование на своите ученици. Вярваме, че здравословният начин на живот е от изключително значение за формирането на балансирани успешни личности.

Подкрепяйки талантите и амбицията на нашите ученици, училището предоставя възможности за развитие на спортни умения и възприема участието в състезания като средство за формиране на лидерски качества и екипен дух.

С гордост учениците, учителите и ръководството на ЧСУ „Българско школо“ поздравяват баскетболния отбор на училището  за отличната изява и за постигнатия успех в турнира. Всички ние им пожелаваме още много постижения и отличия в бъдеще!