Седмокласници представиха ЧСУ “Българско школо” в Европейска нощ на учените 2023

Трима талантливи седмокласници от ЧСУ „Българско школо“ с нетърпение и азбучно любопитство се включиха в емблематичното събитие – Европейската нощ на учените. Представяйки нашето училище, те превърнаха нощта във вълнуващо пътешествие в света на науката.

С желание и задълбочена подготовка, тези млади бъдещи учени изненадаха публиката с иновативни експерименти и запленяващи демонстрации. От математика до физика, те демонстрираха изключителен интерес към всеки аспект на научното познание. Седмокласниците ни активно взаимодействаха с публиката, отговаряха на въпроси и водеха интересни дискусии. Младежката им енергия и интерес към науката създадоха атмосфера на креативност и вдъхновение.

Завършекът на този научен маратон беше изпълнен с усмивки и аплодисменти от страна на участниците и посетителите. Александър, Карина и Алекс успешно представиха нашето училище и се превърнаха в истински посланици на науката.

Гордеем се с нашите ученици, които не само разкриха своите интелектуални способности, но и вдъхновиха свои връстници да се занимават с наука със страст и любов. Споделяме успеха им и продължаваме да подкрепяме учениците ни, като образователна институция, която създава обстановка, насърчаваща растеж и изследване.

Европейската нощ на учените отново потвърди, че науката е удивителен свят, който заслужава да бъде изследван и разкриван.